Financiering

Financiering

Financiering op maat voor het invoeren van 1-op-1 onderwijs.

Wordt de aanschaf van hardware gedaan door de school of de leerling? De Apple Solution Experts kunnen u alles vertellen over de mogelijke varianten en de financiering zelf, waaronder betalingsregelingen en lease-mogelijkheden.

Het is niet altijd meer vanzelfsprekend dat een school de volledige aanschaf van hardware verzorgt. De inzet van een persoonlijk leermiddel kent steeds vaker een persoonlijke aanschaf door de (ouders van de) leerling. Er bestaan nu ook mogelijkheden waarbij leerlingen hun eigen hardware aanschaffen, maar de school de volledige regie over de aanschafte apparaten behoudt.

Betalingsregelingen

De Apple Solution Experts kunnen u alles vertellen over verschillende betalingsregelingen en lease-mogelijkheden. Ook kunnen Apple Solution Experts aantrekkelijke onderwijskortingen op Apple-hardware bieden aan uw medewerkers en uw leerlingen.

Veel scholen zijn u al voor gegaan. Neem contact op met een Apple Solution Expert en ontdek welke varianten van aanschaf succesvol zijn gebleken op andere scholen en welke rol uw Apple Solution Expert daarin voor u kan vervullen.